fbpx

Новини

КАК ПРОТИЧА HAPPY WEEK В СПА ХОТЕЛ НЕВЯСТАТА, ПАМПОРОВО

НАСТАНЯВАНЕ

“Happy Week“ се провежда в хотел „Невястата“, к.к.Пампорово.
Мястото, на което е разположен хотелът, е известно с рядък климатичен феномен чист планински въздух с отрицателна йонизация. Тези качества на въздуха са изключително благоприятни за лечение, възстановяване и профилактика на много състояния свързани с нервната, дихателната, сърдечносъдовата и имунна система на човешкия организъм. Регионът е известен и с дълголетието на своите жители, като именно тук броят на столетниците в България е най-голям.

Уютната атмосфера на хотела предразполага към почивка и комфорт през целия престой. Настаняването е в просторен апартамент, като всеки разполага с парно отопление, LCD телевизор, сателитна телевизия, интернет, санитарен възел, тераса с красив панорамен изглед към долината на град Смолян.

Всички апартаменти са с южно изложение и неповторима планинска гледка.

МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ И КОНСУЛТАЦИИ

През втория ден лекарският екип  Happy week провежда изследвания (кръвни) и профилактични прегледи за установяване на моментния здравен статус на всеки гост.  Всеки участник в програмата получава препоръки и напътствия, които да следва по време на престоя си в Happy week  и след това. Скрининг на всички социално значими болести – сърдечно съдови, мозъчно-съдови, диабет, затлъстяване, чрез:

  • Високо специализирани изследвания, като: доплер-сонография, ехокардиография, биорезонансна диагностика.
  • В пакета ПРЕМИУМ е включен единственият по рода си
    тест за хранителна непоносимост “FOOD TEST” на преференциална цена, специално за гостите на Happy Week.

ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ

В течение на програмата ще се насладите на специално здравословно 5 степенно меню изработено от нашите диетолози и съобразено с вашите персонални показатели.

Състои се от 3 основни хранения – закуска, обяд и вечеря и 2 междинни. Всичките предложения са приготвени от екологично подбрани биопродукти, по специална технология, професионално разработена от екипа на Happy week.

  • Основни ястия от леки зеленчукови супи и бульони, фини меса, риби, пастети, пюрета и гарнитури, здравословно подправени и овкусени.
  • Салати от зеленчуци, плодове, кълнове, семена и ядки, с подходящи здравословни дресинги, сосове и подправки.

СПОРТ И АНТИСТРЕС

Спортните и анти- стрес активности са разделени на две групи:

  • На закрито – йога, денс аеробика, водна гимнастика
  • На открито – разходка сред природата, поход в планината, медитации

Всички спортни и анти стрес активности са заложени в индивидуалният график на всеки гост на здравословната почивка Happy week.

СПА ПРОЦЕДУРИ И МАСАЖИ

По време на 7 дневният престой всеки гост получава 3 специални масажа – релаксиращ, подмладяващ и детоксикиращ; 3 пакетни процедури на инфрачервена сауна, финландска сауна и  парна баня. Всички процедури са разпределени индивидуално и ежедневно по време на здравословната почивка.

По лекарска препоръка или по собствено желание всеки гост на Happy week може да се възползва от 20% отстъпка и да заяви допълнителен масаж или  процедура, които предлага менюто на хотела.

ЛЕКЦИИ

По време на вашето здравословно изживяване ще имате възможност да присъствате и на лекции от доказани специалисти в областта на диетологията, психологията и дерматологията.

Част от темите, които ще обсъдим заедно са:

  • „Здравословното хранене, като стил на живот“
  • Хомеопатията – екологичния лекарствен еквивалент“

ЗАБАВЛЕНИЯ

Всяка вечер по време на здравословната ви почивка Happy week за вашето настроение ще се грижат аниматори, които провеждат разнообразни групови занимания и игри.  Например: Първи стъпки в българските народни танци, ателиета , развлекателни програми.

HAPPY WEEK – ИНОВАТИВНА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВНА ПОЧИВКА

Имаме удоволствието да ви съобщим, че СПА хотел „Невястата“  е домакин на иновативната концепция за здравословни почивки HAPPY WEEK

Продължи четене „HAPPY WEEK – ИНОВАТИВНА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВНА ПОЧИВКА“

SAFE SKI В ПАМПОРОВО С ДИГИТАЛИЗИРАНЕ НА УСЛУГИТЕ

“Safe Ski” в Пампорово с дигитализиране на услуги – внедряване на ski pass pick-up система в ски зоната 

Пампорово се подготвя да посрещне предизвикателствата на новия зимен сезон, инвестирайки в дигитални услуги в ски зоната и хотелите. Справянето с новата реалност постави на изпитания целия свят към едно по-отговорно поведение, което налага необходимостта от бързо адаптиране към условията на безопасна дистанция и грижа за здравето с повече спорт на открито. През новия зимен сезон цялата ски зона ще работи при изключителни мерки за безопасност с всички взети противоепидемиологични правила в хотелите, ски центровете, лифтовете, гардеробите и ски училищата, където ще бъдат поставени необходимите предпазни средства, организация и дезинфектанти за сигурност на туристите в курорта.

Първа стъпка от проекта за дигитализация в курорта и инвестиция за безопасност в Пампорово е внедряването на нова платформа за предварителна директна онлайн покупка на лифт карти и ски услуги през уеб магазин. Тя ще дава възможност за директни покупки онлайн и ще позволи на туристите предварително да закупят безконтактни лифт карти и ски пакети, които да вземат самостоятелно на място през поставени на различни места в ски зоната pick-up устройства чрез сканиране на QR код или ваучер за пакетната услуга. Част от уеб магазинът ще бъде и система за бързо и надеждно презареждане на лифт карти. Въвеждането на подобни pick-up устройства се случва за първи път в България и е стъпка напред в модернизирането на Пампорово.

Автоматичната SNOWTIS система и новите интегрирани метеостанции в ски зоните ще доставят актуална информация за метеорологичните условия в двете ски зони с абсолютна точност, а камерите на живо ще показват нагледно и в реално време условията по пистите и лифтовите съоръжения.