fbpx

Happy Week – Eco Healthy Holiday в хотел „Невястата“!

Имаме удоволствието да ви съобщим, че хотел „Невястата“ ще е домакин на еко здравословни програми „Happy Week“.

Първа програма: 24 Май 2019г.

Как да получите 25% отстъпка за първата програма?
>>>Вижте ТУК! <<<

Какво е Happy Week – Eco Healthy Holiday?

„Имало едно време, през девет планини в десета… Така започва всяка приказка за приключения, красиви принцеси и смели рицари, така започва и приказката за „Happy Week” в магичните Родопи.“

„Happy Week“ е иновативен формат на седмична активна почивка, подчинен на иновативна концепция за еко здравословен стил на живот, хранене, движение и лечение.

Интегрира съвременните достижения на конвенционалната и алтернативна медицина, в които освен стандартната хотелска и ресторантьорска услуга е включен комплексен здравословен панел, съчетаващ хранителни, двигателни, физиотерапевтични, хомеопатични и психологични програми за пречистване, отслабване, обновяване, подмладяване, релаксиране, балансиране, възстановяване и тонизиране.

Програмата е създадена и ръководена от професионален лекарски екип от признати специалисти по диететика и хранене, вътрешни болести, кардиология, неврология, хомеопатия и дерматология.

По време на „Happy Week“ почивката,  всеки е изцяло на еко здравословно меню, прецизирано от лекар-диетолог за състав, калорийност, грамаж и хранителна стойност и приготвено от подбрани биопродукти.

Повече за програмата може да прочетете тук: happyweek.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *