Комплекс “Невястата“ е разположен в южната част на к.к. Пампорово. “Невястата“ е модерен жилищно-хотелски комплекс, който се намира на самия главен път Пампорово-Смолян и на новия второстепенен път за село Левочево.

Ако пристигате с автомобил с навигационна система, ориентировъчни GPS координати са: GPS: N 41 37.538 E 24 42.253

При влизане в Пампорово откъм гр.Смолян ще видите нашия хотел в дясно веднага след табелата за вход в к.к. Пампорово. Ако идвате от центъра на курорта и пътувате към гр.Смолян, ние се намираме от лявата страна на пътя преди да излезете от Пампорово. Входът и паркингът на хотела са на новия път за с.Левочево – има големи указателни табели, независимо от коя посока пристигате.

Ски курорт Пампорово е разположен в сърцето на Родопите, на 260 км от столицата София, на 85 км южно от Пловдив и на 15 км от Смолян, в подножието на връх Снежанка. От терасата на телевизионната кула на връх Снежанка се открива феноменална панорама към Родопа планина, а при хубаво време се вижда дори Егейско море. Този български курорт е подходящ, както за начинаещи и средно напреднали скиори, така и за провеждане на ски състезания от най-висок ранг.

Пампорово е най-слънчевият ски курорт в Европа , със средно 270 слънчеви дни годишно.

Има отлични ски и сноуборд училища. Средната януарска температура е около 3C. Уникалният средиземноморски климат е изключително здравословен и осигурява отлични условия за климатолечение и здравен туризъм през цялата година. Не е очудващо, че повечето от столетниците в България живеят в този район.

Пампорово предлага множество живописни маршрути за разглеждане на Родопите пеша, както и възможности да посетите някои интересни туристически атракции. Родопите са източник на многовековни легенди и истории, включително и на тези за митичния певец Орфей. Районът е пълен с богати фолклорни традиции и култура.